Turán Friciéknek fel kellett adni a Jänner Rallye-t

Túl gyorsan ért véget a Turán Motorsport számára az évadnyitó Jänner Rallye. Turán Frici és Zsiros Gabi remek hangulatban, jól felkészülten állt rajthoz, ám a rendkívül csúszós utak a kelleténél jobban megtréfálták őket.


?Fantasztikus hangulat, rengeteg néző, tökéletes körülmények ? így indultunk neki a mai versenynapnak? ? kezdte Turán Frici, rallyversenyző. ?Az első gyorson nem kíméltük az autót, minden tökéletesen működött. Azonban az egyik kanyarban váratlanul megcsúsztunk és leestünk az útról.?

Szerencsére a versenyzőknek nem esett baja, az autó bal hátulja nekicsapódott egy fának és annyira összetört, hogy a csapat nem tudja folytatni a hétvégi versenyt még szuperrallyban sem.

?Híresen jó szerelőgárdánk van, ezt a törést, azonban még ők sem tudják holnapig kijavítani? ? tette hozzá csalódottan Zsiros Gabi, navigátor.

A Turán Motorsport a versenyzést tekintve ugyan nem a legszerencsésebben indította az évet, hisz? az Európai Rally Bajnokságnak ez csak az első futama volt. A tervek szerint a fiúk folytatják a szezont az ERC-ben.

Köszönjük a támogatóinknak!