Elmarad az Eger Rally

Turán Frigyes és navigátora, Zsiros Gábor sajnálatát fejezte ki, hogy a Magyar Országos Rallye Bajnokság első állomását, az Eger Rallye-t törölni kellett a versenynaptárból.

A futamon még a tavaly év végén használt Subaru Imprezával indultak volna, de a szezonnyitóvá előlépett májusi Bükfürdő Rallye-ra végre hazánkba érkezik a világbajnokságon edződött Ford Fiesta.

?Nagyon sok szép emlékünk fűződik az Eger Rallye-hoz. Mindig ez volt az év első versenye, mindig ezt a futamot vártuk a legjobban, és ez volt a nézők által is leginkább fókuszban, rengetegen eljöttek. Nagyon sajnáljuk, hogy most elmarad, mindenki csalódott, a nézők is és mi is, mert komoly edzéstervvel készültünk erre a versenyre. Remélem, az, hogy az időpontját törölni kellett a versenynaptárból, nem azt jelenti, hogy esetleg más időpontban ne lehetne megrendezni, hiszen nagyon jók a pályák és nagyon jó maga a verseny.? - nyilatkozta Turán Frici.

Az Országos Bajnokság így 2012. május 11-én a Bükfürdő Rallye-val indul, ahol érdemes lesz figyelemmel követni a Turán Motorsport csapatát.

Forrás: Just Creative