NYEREMÉNYJÁTÉK – kikapcsolódás a Dráva Hotelben

Szeretnél Te is eltölteni két éjszakát partnereddel a 4 csillagos Harkány. Dráva Hotel ****-ben?

Játsszatok velünk!

A Mecsek Rallye 2019-el folytatódik a Magyar Országos Rali Bajnokság, amelyen természetesen a Shell Helix Ultrával töltött Ford Fiesta R5-tel versenyző Turán Frigyes és Bagameri Laszlo is rajthoz állnak.

Az 53. Mecsek Rallye és Historic EB futamát október 11-12. között immáron 10. alkalommal rendezik meg Pécsett. A Turán Motorsport párosa a hagyományokhoz hűen idén is a kiváló felszereltségű harkányi Dráva Hotel Thermal Resort-ban töltődik fel a verseny ideje alatt. A Villányi-hegység lábánál elterülő, egyedülálló atmoszférájú szállodában idén egy rendhagyó közönségtalálkozóval is megörvendezteti szurkolóit a Turán Motorsport párosa, ugyanis október 9-én (szerdán) 19:00 órakor Frici és Laci egy kötetlen beszélgetős esttel vár mindenkit a Harkány. Dráva Hotel ****-ben! A szálloda előtt a Turán Motorsport Shell Helix Ultrával töltött Ford Fiesta R5 versenyautóját is szemügyre vehetik a rajongók.

Szeretnél Te is eltölteni két éjszakát partnereddel a 4 csillagos Dráva Hotelben?

Akkor játssz Te is az Orbico Hungary Kft - Shell Kenőanyagok, a Dravahotel Thermal Resort Harkány**** és a Turán Motorsport közös játékán és nyerj 2 éjszakára szóló 2 fős kényeztetést a Harkány. Dráva Hotel ****-be, amely közvetlenül a gyógyfürdő szomszédságában található.

Ehhez nem kell mást tenned, mint:

1. Nyomj egy "LIKE"-ot az oldalunkra!

2. Válaszolj helyesen az alábbi poszt alatt kommentben erre a kérdésünkre:

Mi Turán Frici kedvenc desszertje?

A, Dobostorta

B, Somlói galuska

C, Madártej

3. Taggeld be az alábbi poszt alatt "@" jellel, hogy kit vinnél magaddal a kikapcsolódásra!

Azok között, akik a játék összes feltételét teljesítették egy páros, 2 éjszakára szóló vouchert sorsolunk ki a Dráva Hotel **** Harkány-ba, amely beváltható egy szabadon választható, előzetesen leegyeztetett időpontra.

Sorsolás: 2019. október 8. 10 óra az Orbico Hungary Kft - Shell Kenőanyagok Facebook oldalán történt bejegyzésekből.

Jó játékot kívánunk!

A nyereményjátékban a játékot szervezők (Orbico Hungary Kft., Turán Motorsport, Dráva Hotel Thermal Resort) munkatársai és családtagjai nem vehetnek részt.