VERSENYAUTÓ DESIGN PÁLYÁZAT

A Shell Helix Ultra támogatásával a Rallye Dream Blog és a Turán Motorsport közös pályázatot hirdet, melynek eredményeként új ruhába öltözhet Turán Frigyes és Farnadi Ágnes raliautója a 2023-as magyar Országos Rally Bajnokságra.

A DEKOR A MAGÁÉ? TERVEZD MEG TE TURÁN FRICI VERSENYAUTÓJÁNAK ÚJ KINÉZETÉT!

A tavalyi Ózd ralin összetört Volkswagen Polo GTI R5 újra versenykész állapotban várja a bevetést, szinte már csak az hiányzik hogyan is nézzen ki 2023-ban.

A tervezéskor vegyétek figyelembe a csapat korábban is használt jól megszokott színeit (fehér ? fekete - sárga) ezeken túl azonban képzeleteteknek csak fantáziátok szabhat határt!

A tervek elkészítésére bőven hagyunk időt, a beérkező műveket 2023. március 1. éjfélig várjuk a https://www.facebook.com/orbicokenoanyagok oldalra, privát üzenet formájában. Egy jelentkező több pályaművel is indulhat, a beérkezett alkotások pályázat szervezőinek közösségi média felületein is publikálásra kerülnek.

A győztest személyesen Ági és Frici választják ki. Az általuk legjobbnak ítélt dekort még a  szezon kezdete előtt megkapja a versenyautó, hogy a március végi évadnyitó Székesfehérvár Ralin már abban pompázhasson. A győztes dekor tervezője testközelből is megtapasztalhatja milyen érzés az R5-ben ülni, nyereménye egy kör Turán Frigyes mellett a Volkswagen Polo GTI R5-ben!

Nem csak a Friciék által kiválasztott alkotást értékeljük, ugyanis a pályázat részeként egy közönségszavazást is meghirdetünk, melynek győztese szintén díjazásban részesül a Shell Helix Ultra jóvoltából.

A beérkezett pályaművekre az Orbico Hungary Facebook oldalának kedvelése után, az ott közzétett képeken keresztül tudtok szavazni 2023. március 1-ét követően. Értékeljük ezen túl a véleményeteket is, a szavazók között Turán motorsportos relikviákat sorsolunk ki.

Tervezésre fel, hogy minél hamarabb visszatérhessen Frici, Ági és a Volkswagen Polo GTI R5 a ralipályákra!