Frici és Gabi ismét Rallye Európa Bajnokság futamon

100% murva jéggel és hóval fedve ? ígéri az ERC idei második, lettországi futamának kézikönyve. 15 szakasz 8 különböző helyszínen, 845 kilométer teljes táv, amelyből 243 kilométer a gyorsasági szakaszok hossza. Ígéretes adatok egy élvezetes versenyhez, amelyet 59 országban ? köztük hazánkban is - közvetítenek majd.

Január 29-én, kedden kezdődnek a Rally Liep?ja-Ventspils elnevezésű verseny adminisztratív előkészületei, majd a pályákkal ismerkedhetnek a versenyzők és pénteken, február elsején a Shakedown végeztével kerül sor az ünnepélyes rajtceremóniára. A verseny még aznap kezdetét veszi, és egészen vasárnap délutánig nincs megállás.

Turán Frigyes és Zsiros Gábor ismét a Subaru Impreza R4-es versenygéppel állnak rajthoz a nemzetközi mezőnyben.

?A csapat már vasárnap elindul, Zsiros Gabi a tréning autóval teszi meg a távot, én pedig kedden érkezem Lettországba repülővel, ahol még aznap lesz egy tesztünk havas körülmények között. Várjuk már nagyon a versenyt, jelenleg nagy hó van kint, de a hírek szerint várható egy felmelegedés. Remélem, hogy azért nem lesz komoly olvadás, mert nagyon szeretnénk egy jó havas versenyt!? ? mondta Turán Frigyes.

A lett pályák a versenyzők és a nézők számára is tartogatnak izgalmas pillanatokat, ezért érdemes lesz követni futamokat, és szurkolni a Turán Motorsport csapatának!

Köszönjük a támogatóinknak!

Forrás: Just Creative

Köszönjük a Partnereinknek!