Biztatóan indult az Eger Rallye

Kategóriája 4. helyén áll 80 kilométernyi gyorsasági teljesítését követően a Twist Turán Motorsport csapata a Subaru Impreza R4-essel

Turán Frigyes és Zsiros Gábor 4 gyorsasági szakaszon van túl az Eger Rallye első versenynapján. Az első gyors Egerbakta és Sirok között, a második pedig Terpes és Egerbakta között vezetett. A harmadik és a negyedik gyors egyaránt Terpes és Sirok között volt kijelölve. A pályákat változatos körülmények jellemezték, délelőtt még esett, de az első két gyorsaságit szárazon teljesítették Friciék.

?Hibamentes, precíz versenyünk volt, jól választottunk gumit, nagyon jók a Hankook abroncsok, és az autó is jól van beállítva. A motorerőn szeretnénk javítani, mert a kanyarokban gyorsak vagyunk, de az emelkedőknél érezzük, hogy lehetne erősebb az autó. Dolgozunk ezen, 5-8% erőtöbbletet ha kihoznánk, az már érződne az időeredményeken. Élvezzük a versenyt és holnap pedig azon leszünk, hogy előrébb kerüljünk.? ?mondta Turán Frigyes.

Az Eger Rallye vasárnapi versenynapján még 6 gyorsasági szakasz vár a Twist Turán Motorsport csapatára 60 kilométernyi össztávval. Az első szakasz délután 1-kor veszi kezdetét, a végeredményt pedig 6 óra körül tudjuk meg.

Köszönjük a Támogatóinknak!