Egerben rajtolt a hazai rallyszezon

Turán Frici és Zsiros Gabi kategóriájában 6. helyen zárta az Eger Rallyt

A hétvégén induló hazai szezon nyitányán a magyar rallysport csaknem minden rétege képviseltette magát, de a szlovák bajnokság indulói is megmutatták magukat. Összesen mintegy 200 párost láthattak a nézők az Eger Rally pályáin.

Az időjárás kegyes volt, sem hó, sem komolyabb eső nem nehezítette a versenyzők dolgát a hétvégén Heves Megyében, bár a 9-10 fok körüli napi csúcshőmérséklet egy kicsit alacsonynak bizonyult.

?Nem vagyunk feldobva, volt már ennél dicsőségesebb szezonkezdetünk is? ? mondta a kategóriájában hatodik helyet megszerző Twist Turán Motorsport pilótája.

?Kőkeményen végigküzdöttük a napot, hogy tudjuk tartani a tempót az ellenfeleinkkel, de sajnos hiányzott az erő az autóból. Hiba nélkül autóztunk és nagyon örülünk, hogy pontokat is tudtunk szerezni, de a következő versenyre az autót motorikusan mindenképpen fejlesztenünk kell? ? tette hozzá Frici.

Turán Frici és Zsiros Gabi abszolút 12., kategóriájukban pedig 6. helyen végeztek a Subaru Impreza R4-gyel, az eredménnyel azonban mindenképpen javítani szeretne a világbajnoki dobogót is megjárt versenyzőpáros.

?Tudjuk, mit kell javítanunk az autón, hogy gyorsabbak legyünk? ? folytatta Frici. A május 10-12-i hétvégén megrendezésre kerülő Miskolc Rallyra változtatunk a beállításokon, és megcélozzuk a dobogót.?

Köszönjük a Támogatóinknak!

Forrás: Just Creative