Közönségtalálkozó a Twist Turán Motorsport csapatával

Turán Frici és Zsiros Gabi április 13-án, szombaton Szegeden várja a rally-rajongókat egy hangulatos találkozóra. Dedikálással, beszélgetéssel, és a Subaru Impreza R4-es versenygép bemutatásával készül az érdeklődőknek Frici és Gabi 11 és 13 óra között.

Akit érdekel a rally világa, szeretné megnézni, hogy milyen egy igazi versenyautó, vagy szeretne néhány vezetéstechnikai tanácsot kapni a világbajnokságon edződött pilótától és navigátorától, annak feltétlenül Szegeden lesz a helye szombaton.

Turán Frici és Zsiros Gabi szeretettel és a tőlük megszokott közvetlenséggel vár mindenkit a Back Bernát utca 7. szám alatt, ahol egész nap nyereményjátékok, gyermekprogramok, és egy mesterszakács is gondoskodik a jó hangulatról, az édesszájúakat pedig egy hatalmas torta is várja.

?Fontos számunkra, hogy népszerűsítsük ezt a sportágat, és újra megkedveltessük az emberekkel a rallyt! Idén az Országos Bajnokságban versenyzünk, és remélem, hogy a közönségtalálkozókkal kedvet tudunk csinálni az embereknek, hogy kijöjjenek és élőben nézzék meg a futamokat. Minket is motivál, ha azt látjuk, hogy sokan eljöttek és élvezik a versenyt, ami tényleg nagyon látványos tud lenni a pálya széléről is.? ? mondta Frici.

Frici és Gabi örömmel áll rendelkezésre egy közös fotóra, és nagyon szívesen válaszol a kérdésekre!
Helyszín: Szeged, Back Bernát u. 7. (CBA Príma)
Időpont: 2013. április 13. 11:00- 13:00

Köszönjük a Támogatóinknak!