Turán Frici baráti látogatást tett Solbergnél

Petter Solberg és Turán Frici Nyirádon elevenítették fel a közös élményeiket.

Petter Solberg idén a Rallycross Európa Bajnokság Supercars kategóriájában autózik. A hétvégén Nyirádon tartották a bajnokság soron következő állomását, ahová természetesen a világbajnok és tizenháromszoros rally-világbajnoki futamgyőztes pilóta is eljött. Ha pedig Magyarországon járt, meghívta Turán Fricit és csapatát is, hogy jöjjenek el megnézni a versenyt. Friciék persze nem mentek üres kézzel, a tavalyi remek verseny emlékére vittek Solbergnek ajándékba egy dedikált fotót a San Remo Rallyról.

?Petterrel San Remo óta jó a kapcsolatunk és relatíve sokszor beszélünk. Nagyon érdekelt minket az új projektje és most betekintést nyertünk a csapat életébe. Kötetlenül telt a vasárnap, megnéztük a versenyt és szurkoltunk Petter csapatának. Sajnos nem úgy sikerült neki a verseny, ahogy tervezte, gondjai voltak az autóval. Előbb elektromos probléma, aztán pedig egy defekt, így nem került a legjobb öt közé.? ? mondta Frici.

Solberg amerre jár a világban, rendkívül sok rajongó kíváncsi rá, így a vasárnapi eseményre is rengetegen eljöttek. És hogy lesz-e még Fricivel közös verseny? Ki tudja? ha bajnokok találkoznak, sok minden lehetséges.