Turán Frici két szakasz után az élen

Remekül teljesítette a Veszprém Rallye első napját a Twist Turán Motorsport csapata, hiszen az első két szakaszon meggyőző fölénnyel vitték célba a Hankook versenyabroncsokon guruló Ford Focus WRC-t.

Turán Frigyes és navigátora, Zsiros Gábor két gyorsasági szakaszon van túl. A Márkó és Jutaspuszta közti 18,2 kilométeres távon először 11:44-es időt futottak, ami 95km/órás átlagsebességnek felel meg. Másodjára még ezen az eredményen is tudtak javítani, és 11:26 alatt teljesítették a távot 97,5 km/órás átlagtempóval.

?Minden nagyon jól ment, a gumik nagyon jól bírták, és az autó is teljesen rendben van műszakilag. Elég jelentős előnnyel nyertek a fiúk, ami holnap még fontos lesz, hiszen 8 rövidebb gyorsasági szakasz következik. Itt van velünk a Hankook mérnöke is, és az autót biztosító olasz csapat hozzáállása is remek. Nagyon boldogok vagyunk, a holnapi nap még hosszú lesz, hiszen reggel kezdődnek a szakaszok és egészen estig tart majd a verseny. Reméljük, hogy hasonlóan jó napnak nézünk elébe!? ? mondta Eiles Tibor csapatfőnök.

A Veszprém Rallye második napján Kislőd, Szőc, majd Vigándpetend környékén folytatódik a verseny, és több mint 100 kilométer vár a Twist Turán Motorsport csapatára.

Köszönjük a Támogatóinknak!

Forrás: Just Creative