Turán Frici és Zsiros Gabi a Kassa Rallyn folytatja az évadot

Az Országos Rallye Bajnokság soron következő állomása Szlovákiában lesz a hétvégén

Turán Frigyes a múlt héten még egy Fiesta ST-vel autóztatta a Ford játékának nyerteseit a Hungaroringen, ezen a hétvégén pedig egy Focus WRC-vel vágnak neki az izgalmasnak ígérkező versenynek.

?A Fiesta ST várakozáson felül szerepelt a pályanapon! Eddig csak az utcán vezettem, és most tapasztaltam meg igazán, hogy milyen jó a futómű, és a 185 lóerős turbó motor is komoly tempóra képes. Az élményszerzés volt a cél, és az autózáson résztvevőktől pozitív visszajelzéseket kaptunk, mindannyian nagyon élvezték a köröket.? ? mondta Frici, aki ezen a hétvégén Zsiros Gabival a navigátorülésben végre visszaül a Fiesta nagytesójába, a Ford Focus WRC-be.

A Kassa Rallyn a csütörtöki és pénteki nap a pályabejárásé lesz. Szombaton veszi kezdetét a verseny 11:30-kor a rajtceremóniával. Aznap 4 gyorsasági szakasz vár a Twist Turán Motorsport csapatára. Vasárnap még 5 gyorsot kell teljesíteniük, és 14:30-kor lesz a díjátadás.

?A kassai pályák nagyon tetszettek tavaly, sok néző szokott lenni, és szeretjük a tempós részeket, a szűk erdei utakat. Jó hangulatú verseny lesz, nagy volt a szünet az előző futam óta, ezért nagyon várjuk, hiányzott már a versenyzés. A csapatunk változatlan, de ezúttal egy másik autót hoznak. Ugyanolyan Ford Focus WRC lesz, csak fiatalabb fejlesztés. Nem számítunk túl nagy változásra. Bízom abban, hogy végre a szerencse is mellénk szegődik. Az pedig biztos, hogy ezúttal is úgy autózunk majd, hogy a nézők is élvezzék!? ? mondta Turán Frigyes.

Köszönjük a Támogatóinknak!

Forrás: Just Creative