Műjégpálya ? Szentendre ? Pilis

Izgalmas szakaszokkal tér vissza a Budapest Rallye

Az Országos Rallye Bajnokság soron következő állomása, a Budapest Rallye szervezői ma kihirdették a gyorsasági szakaszok helyét.

A Műjégpályán megrendezésre kerülő Prológ után a versenyzők Szentendrére veszik az irányt. Az első gyors szombaton a Skanzen és Visegrád közötti 17,2 kilométeres távon lesz. A következő helyszín a Pilismarót és Dobogókői út közti 11 km-es szakasz, majd Lábatlan és Bajna között 10 kilométer vár a versenyzőkre. Minden szakaszon háromszor mennek végig, így összesen 9 gyorsaságit teljesítenek majd a célceremóniáig 122 kilométeres össztávban.

?Színvonalas és igényes versenynek ígérkezik a Budapest Rallye. Nagyon hiányzott a bajnokságból a fővárosi futam. Arra biztatok mindenkit, hogy jöjjön el, nézze meg a versenyt. Mi biztosan élvezni fogjuk, és úgy gondolom, hogy a pálya széléről is élvezetes lesz a látvány!? ? mondta Turán Frigyes.

Október 4-én, pénteken 17:30-kor mindenkit szeretettel várunk a rajtceremónián a Vajdahunyadvárban, 18:00-kor pedig Prológ a Műjégpályán!

Forrás: Just Creative

Köszönjük a Támogatóinknak!