Megnyertük a Budapest Rallye-t

Egyedülállóan minden gyorsasági szakaszon győzött a Twist Turán Motorsport

"Fantasztikus nap volt!" - nevetett Turán Frigyes a célba érkezést követően. Minden oka meg is volt az örömre, hiszen navigátorával, Zsiros Gáborral meggyőző fölénnyel, több mint 2 perc 10 másodperccel autóztak a mezőny élén a Hankook abroncsokon guruló Ford Focus WRC-vel.

"Nagyon boldog vagyok, az összes szakaszt megnyertük! Remekül tejesített a csapat, az autó és a Hankook versenyabroncsok is. Amikor kellett, akkor tudtunk okosan autózni, amikor arra volt szükség, akkor pedig siettünk. Minden összejött! A második szakaszon volt egy melegebb helyzet,  leestünk az útról, de szerencsére tudtuk folytatni a versenyt, csak időt vesztettünk. Ezek után már semmi gondunk nem volt, sőt állítottunk az autón, így sokkal stabilabb lett, és sikerült egyre jobb időket menni. Nagyon boldog vagyok, szeretném megköszönni a támogatóinknak, hogy mellettünk állnak. Fantasztikus verseny volt!" - mondta a győztes pilóta.

Turán Frigyes és Zsiros Gábor 57 perc 28 másodperc alatt teljesítette a Budapest Rallye 9 gyorsasági szakaszát a Ford Focus WRC-vel. Átlagsebességük 127 km/h volt.

Köszönjük a Támogatóinknak!