A hétvégén rajtol a Mikulás Rallye

A Twist Turán Motorsport csapata idén sem marad ki a december 7-8. között immár 17. alkalommal megrendezésre kerülő ünnepi futamból

Veszprémben nem csak édességeket hoz a Mikulás, hanem a rally kedvelőinek is izgalmas ajándékkal kedveskedik: Turán Frigyes és Zsiros Gábor külön WRC autókban vág neki a versenynek. Az időjárási előrejelzések havas esőt ígérnek a hétvégére, ami tovább fokozhatja az izgalmakat.

December 7-én, szombaton kerül sor a pályabejárásra, 8-án, vasárnap reggel pedig elrajtol a verseny, és egészen kora délutánig biztosít kiváló szórakozást a nézőknek, valamint kellő adrenalin szintet a versenyzőknek.

?Az idei Mikulás Rallye-n egy Skoda Fabia WRC-vel indulunk, amivel mentünk már pár évvel ezelőtt, így nem lesz ismeretlen számunkra az autó. Köszönettel vettük a támogatóinktól a lehetőséget, hogy indulhatunk ezen a hagyománynak számító versenyen. Zsiros Gabi egy Skoda Octavia WRC-vel versenyez majd, én pedig idén is Nemrava Ferivel vágok neki a futamnak. Jó hangulatú versenyre számítunk, nem fogunk feszülten autózni, és szeretnénk hogy a közönség számára is élvezetes legyen a látvány. Reméljük, hogy nem lesz technikai gondunk, és jó versennyel zárjuk az évet.? ? mondta Turán Frigyes.

A 17. Mikulás Rallye 73 km gyorsasági össztávval várja a versenyzőket, és egy 20 km (Kislőtér), egy 10 km (Öskü), valamint egy 6,5 km (Gyártelep) hosszú szakaszon kerül lebonyolításra. A pályák burkolata 9% aszfalt, 91% murva.

A verseny hivatalos honlapja: http://www.mikulasrally.hu/

Köszönjük a Támogatóinknak!

Forrás: Just Creative