Aranyéremmel búcsúztatta a 2013-at Frici és Gabi

Fantasztikus sikersorozat ? Öt versenyből öt győzelem

 

Az elmúlt öt versenyéből öt első helyet szerzett a Twist Turán Motorsport csapata. Turán Frici és Zsiros Gabi a Hungaroringen megrendezett 15. Szilveszter Rallye-t is a dobogó legfelső fokán zárta.

 

Mesterötössel zárta az idei szezont Turán Frici és Zsiros Gabi. A hétvégi, óévbúcsúztató Szilveszter Rallye- n Friciéknek sikerült feltenni az i-re a pontot, s megkoronázni a 2013-as évet.

?Nagyszerű hangulatban telt a verseny. Persze mindenki ?bulizni? érkezik egy ilyen évbúcsúztató bajnokságra, ám a pályára lépve azonnal kőkemény versenyzővé válik minden résztvevő, és egyáltalán nem veszi senki fél vállról az év utolsó futamát? ? kezdte Frici. ?Sok-sok apró tényezőnek kell együtt jól működnie egy győzelemhez, most tényleg 100%-osan elégedett vagyok: tökéletes volt az autó, remek taktikával, jó gumiválasztással sikerült versenyezni, és nem hibáztunk mi sem. Szóval tényleg minden egyben volt. Az osztrák Beppo Harrach volt a legnagyobb ellenfelünk, izgalmas csatákat vívtunk, egy gyorson meg is vert minket, a többi szakaszon viszont nem engedtük, hogy előttünk végezzen? ? mosolygott a 15. Szilveszter Rallye győztes pilótája.

?Hatalmas embertömeg előtt autóztunk, és ez mindig nagyon motivál minket? ? vette át a szót a csapat navigátora, Zsiros Gabi. ?Fantasztikus látni, hogy ez a sport mennyi embert tud megmozgatni, és hogy még így a két ünnep között is ennyien kíváncsiak a rallyra. Ezúton is köszönjük az egész éves szurkolást, a sok-sok érdeklődést, személyes vagy virtuális megkeresést, nagyon sok erőt merítünk a közönség szeretetéből az egész szezon során. Jövőre találkozunk!? ? zárta Gabi.

A 15. jubileumi Szilveszter Rallye hatalmas sikert aratott, hiszen szinte valamennyi rekord megdőlt a versennyel kapcsolatban: 240 induló, 34 női navigátor, több mint tízezer néző vasárnap.

A Twist Turán Motorsport versenyzőpárosa mögött az osztrák bajnokság egyik legjobb duója, a Beppo Harrach és Leopold Welsersheimb végzett a második helyen, míg a dobogó harmadik fokát az ifjabb Cseh Vilmos, Fejes Gábor duó szerezte meg.

 

Köszönjük a Támogatóinknak!