Közös edzést tartott Turán Frici, Michelisz Norbi és Sebestyén Péter a F&M Fitness & More központban.

Együtt izzadtak a bajnokok

 

 

 

 

Ötödik éve lendíti - mind testileg, mind szellemileg - csúcsformába a motor-, és autóversenyzőket a Matics Zsolt által megálmodott Fit4Race edzésprogram. A Testnevelési Egyetemet végzett fiatal edző speciális projektjéhez elsőként Michaelisz Norbert csatlakozott 2010-ben: ?Zsolt rögtön meggyőzött az edzés hatékonyságáról, mivel sikerült a testmozgást olyan speciális elemekkel kombinálnia, amikre a versenyzés során szükségem van. Sokszor azt vettem észre egy-egy futam után, inkább mentálisan fáradtam el, mint fizikailag. A Fit4Race egy nagyon kemény, komplex edzés, ami megtalálja az egyensúlyt e két, a versenyzőknek nélkülözhetetlen elem között.?

 

Sebestyén Péter, a European Junior Cupban szereplő motorversenyző is sokadik éve választja Zsolt programját a topforma megtartásához:  ?Kiss Pál Tamás révén találkoztam Zsolttal, és egyből megtetszett a, Fit4Race programja. Az első edzésen már éreztem, hogy sportágtól függetlenül, minden versenyzőnek szüksége van erre, hiszen nemcsak az erőnlétet, hanem a koncentráció, az egyensúly, koordináció, reflexek erősítéséhez is tökéletes.?

 

Idén pedig újoncként, Turán Frigyes is csatlakozott a mesteri ?testkurzushoz?: Az autóban eltöltött időt a legprofibban, a legjobb eredményekkel szeretném társítani, amihez úgy gondolom, hogy kell egy jó csapat egy jó autó és két versenyző, akik maximálisan felkészültek, mind fizikailag, mind szellemileg. Hiszek abban, hogy a versenyzőknek is mindent meg kell tenniük a sikerért, ezért csatlakoztam a Fit4Race-hez.?

 

A program edzője és szervezője, Matics Zsolt, - aki maga is gokartversenyző volt -, az edzéseken túl további csapatépítő projekteken is dolgozik: ?Szerencsére egyre több versenyző jelentkezik, de azt gondolom, hogy sokat kell még fejlődni, hogy minél tovább eljuthassunk. Tavaly nyáron rendeztük meg elsőként a Fit4Race edzőtábort is, ahol az alapelveket követve, minden a versenyzésről szólt. Idén ezt folytatjuk, újabb táborban várjuk a résztvevőket, egész évben tartunk edzéseket és jelen vagyunk a versenyeken is, hiszen az élet sosem áll meg, főleg a motorsportban.?