Elmaradt a várva várt pécsi szerencse

Turán Frici: ?Épphogy átfordult a kocsi??

Négy kanyar volt hátra a Mecsek-rali leghosszabb, orfűi szakaszának céljáig. Turán Frigyes és Zsiros Gábor jó tempóban haladt, amikor abban az ominózus jobb kanyarban a Peugeot 208 T16 R5 megcsúszott egy sárfolton?

?Leszaladtunk az útról és egy árokba hajtottunk, itt sikerült kellőképpen lelassulni, ám a végén valamiért mégis felborultunk, csak épphogy átfordult a kocsi ? mesélte Turán Frici. ? A futómű nem sérült meg, a karosszéria is csak épphogy, szóval akár tovább is mehettünk volna, csakhogy a hűtő kilyukadt, ami ezt megakadályozta. Nagyon sajnálom, hogy fel kellett adnunk a küzdelmet, mert a Peugeot mostanra jól összeállt, és a futómű-beállítást is eltaláltuk ? kevésen múlt, hogy Tagai Tamásnak és csapatának munkáját, illetve a támogatóink bizalmát meg tudtuk hálálni egy jó eredménnyel itt, Pécsett. Az egyes szakaszonokon az elmúlt két napban nagyon jó részeredményeink voltak? ? folytatta Frici.

Turán Frigyes még hozzátette: mindamellett, hogy nagyon sajnálja a kiesést, jó érzésekkel megy haza, mert az autó mostanra kiforrott, remekül működött a Pécs környéki pályákon.

A mecseki pályákon szerzett tapasztalatokból és az értékes verseny kilométerekből okulva készülünk a következő megmérettetésre.

Köszönjük a Partnereinknek!