Címvédésre készülünk a 16. Szilveszter Rallye-n

Turán Frigyes és Zsiros Gábor már többször állhatott fel a Szilveszter Rallye dobogójának legmagasabb fokára és idén is az aranyéremért száll harcba a Subaruval.

Az óévbúcsúztató ünnepi futamot december 28-29. között rendezik meg, a hagyományokhoz hűen a Hungaroringen.

?A Szilveszter Rallye minden évben rendkívül nagy népszerűségnek örvend, aki az autósportban feltűnik, ezen az ünnepi futamon biztos, hogy részt vesz. A tavalyi évhez hasonlóan most is körülbelül 250 versenyző nevezett, ami rendkívül magas szám. Rajtunk kívül öt országból érkeznek versenyzők: Ausztriából, Csehországból, Lengyelországból, Németországból és Szlovákiából? ? mondta Füredi András, a rendezvény főszervezője.

A 16. Szilveszter Rallye hivatalos tesztjére december 27-én kerül sor a Hungaroringen és környékén, majd 28-án, vasárnap kezdetét veszi a verseny. Ugyan már az osztrák Waldviertel Rallye-val véget ért a hivatalos magyar rally szezon, azonban a versenyszellem a ?tét nélküli?, ünnepi viadalokon is éppúgy hajtja az autóversenyzőket.

Nem csoda, hogy a tavalyi futamgyőztes páros, Turán Frici és Zsiros Gabi is folytatni szeretné fantasztikus menetelését, és az idei Szilveszter Rallye-n újra a dobogó legfelső fokáról köszöntené a 2015-ös évet.

?A Mikulás Rallye-hoz hasonlóan a Szilveszter Rallye is alapvetően egy ünnepi látványfutam, amin levezethetjük az egész szezon feszültségeit, és szórakoztathatjuk a közönséget, ám az ünneplés hamar versennyé változik, amikor elrajtolunk. ? ? mosolygott Frici. ?A tavalyi évekhez hasonlóan úgy szeretnénk szórakoztatni a szurkolóinkat, hogy közben gyorsak vagyunk és a győzelemért is mindent megteszünk. Nagyon szeretjük a Hungaroring aszfaltos pályáját, reméljük, hogy szép téli időnk lesz, és sikerül megmutatni, hogy a Szilveszter Rallye a mi versenyünk? ? bízik a sikerben Turán Frici, aki nagyon szeretne arannyal a zsebében átautózni a 2015-ös évbe.

Köszönjük a Partnereinknek!