Nagy versengésre számítunk a hétvégén

Remek mezőny vág neki az idei, 21. Miskolc Rallye-nak most hétvégén. A magyar bajnokság második futamára az ORB-ben ötven páros nevezett, köztük Turán Frici és Zsiros Gabi, akik a Ford Fiesta R5-tel a győzelemért vívnak majd ádáz harcot.

A Miskolc Rallye-hoz régóta nagyon kellemes emlékek fűznek minket. 2008-ban még egy Peugeot-val jutottunk fel a csúcsra Benics Kálmánnal az oldalamon, majd 2009-ben Zsiros Gabival második helyen végeztünk. Most az a legfőbb célünk, hogy megismételjük a sikerszériát, ezúttal egy Ford Fiestával. Jó ómen nekünk a borsodi térség, egyébként is imádunk itt versenyezni, mert Miskolcon van a legrallybarátabb közönség, a zempléni táj pedig lenyűgöző. Minden évben fergeteges hangulatban volt részünk, és ez sokat tud dobni a teljesítményünkön. Reméljük, szombaton újra a magasba emelhetjük a győztesnek járó kupát, onnantól pedig nincs megállás- kezdi Turán Frici, aki ugyan régen járt a zempléni versenyen, mégis bizakodva tekint a megmérettetésre.

?Egy jó ideje nem versenyeztünk ezeken a gyorsasági szakaszokon, így a felkészülési időszakban fokozottan figyeltünk minden apró részletre. Rengeteg videót megnéztem a régi futamokról, hogy felfrissítsem az emlékeimet. Fejben nagyon ott kell majd lennünk hétvégén, hogy kihozhassuk magunkból a maximumot. Van egy teljesen új gyorsasági szakasz is, ami tartogathat azért meglepetéseket, de mi győzni megyünk és ezért mindent meg fogunk tenni. A kocsi beállításain is sokat változtattunk Egerhez képest ennek érdekében - mondja Frici.

Fotók a felsőtárkányi tesztről itt

Köszönjük a Partnereinknek!