Hét év után újra Szombathelyen az Országos Rallye Bajnokság

Murván is gyorsak szeretnénk lenni a Fiestával!

Hosszabb kihagyás után egy régi-új helyszínen, Szombathelyen folytatódik a 2015-ös raliszezon május 15-17. között az ISEUM Rallye-val. Az idei első murvás futamon a klasszikus vas megyei gyorsasági szakaszok, de egy különleges rajtceremónia vár Turán Fricire és Zsiros Gabira.

Nagyon örülünk, hogy az elmúlt években Bükfürdő adott otthont a vas megyei murvás raliversenynek, de most egy hosszabb kihagyás után ismét visszatérünk Szombathelyre. A szakaszok ugyan változatlanok, a gyorsok minősége kifogástalan, azonban idén egyedi versenyző-és szurkolóbarát rajtceremóniával készülünk. Péntek este ugyanis fények, füst és effektek kíséretében a pilóták autójukkal együtt gördülnek majd a rajtszínpadra, ahol 180 fokban mindenki kitűnően láthatja majd őket, sőt egy-két perces beszélgetést is hallhat velük. Ez egy igazi, hangulatos show lesz, melyet egy fantasztikus parti koronáz majd meg, ahol együtt köszöntheti a szombathelyi megmérettetést versenyző, szerelő és szurkoló ? mesél a futam érdekességeiről Makó Tibor, főszervező.

A bulit követően természetesen pihenésre is lesz idő, ugyanis a hivatalos verseny csak másnap délután indul. Míg szombaton három szakaszt és 45 kilométert, addig vasárnap 8 gyorsaságit és 76 kilométert kell teljesíteniük a versenyzőknek.

Felkészülten vágunk neki az idei szombathelyi ralinak, a pályák szerencsére már jól ismertek számunkra, nagy meglepetést reményeink szerint nem okozhatnak. Elemeztünk néhány 2012-es belső felvételt, ezek segítségével készülünk a csütörtöki hivatalos tesztre és a versenyhétvégére. Biztos, hogy készítünk majd egy új itinert, felmérjük a terepet és nagyon koncentrálni fogunk, hogy murván is kihozzuk a maximumot az autóból. Elsődleges célunk, hogy megtaláljuk a legkedvezőbb beállításokat és az előző futamokhoz hasonlóan jó köröket fussunk. A Ford Fiestában minden megvan, már csak nekünk kell Gabival toppon lennünk ? mosolyog bizakodóan Frici.

Köszönjük a Partnereinknek!