Pontszerző helyen zártuk az ISEUM Rallye-t

A tegnapi balszerencsés kezdet után úgy ültünk be reggel a Fiestába, hogy ma mindent megteszünk a jó versenyzésért, ki kell hozni a mai napból a maximumot

Úgy érezzük, hogy ez sikerült, ugyanis a féltengelytörés okozta lemaradásunkat követően pontszerző helyen zártuk a vas megyei futamot. Vasárnap volt egy gyorsasági szakasz, ahol nyerni is tudtunk, ami az önbizalmunknak nagyon jót tett. Többször végeztünk ezt követően is az élbolyban, úgy érezzük, hogy nincs okunk panaszra. Sajnos egy-egy váratlan malőr mindig becsúszhat, amiről sem a Fiesta, sem mi nem tehetünk, egyszerűen ilyen az autósport. Az első gyorsaságin, szinte azonnal eltört a féltengely, így hatalmas hátrányt szereztünk, mivel megszűnt a négykerék hajtásunk ? értékelte az ISEUM Rallye-t Turán Frici.

A szombati versenynapot követően sikerült fejben újra felépíteni magunkat, csak arra összpontosítottunk hogy jól autózzunk és ez meghozta a kívánt eredményt. Hat helyet javítottunk, így ismét értékes pontot gyűjtöttünk.Az egész verseny alatt jól választottuk meg a beállításokat és a Hankook gumik is nagyszerűen teljesítettek a murván. Az ORB-ből még nagyon sok hátra van, egy versenyt lehet dobni is, így lehet, hogy ez lesz majd az. Év végére bármi megtörténhet, mi mindent meg fogunk tenni, hogy előkelő helyen végezzünk az új autóval ? tette hozzá Zsiros Gabi.

Az ISEUM Rallye-t Herczig Norbert és Igor Bacigal nyerte. Az ORB következő versenyét Székesfehérvárott rendezik június közepén.

Fotók a versenyről itt

Köszönjük a Partnereinknek!