Hétvégén rajtol a Székesfehérvár Rallye

Kánikula, látványos futamok és egy csodás helyszín, Székesfehérvár várja a motorsport szerelmeseit most hétvégén. Turán Frigyes és Zsiros Gábor ezúttal murván és aszfalton is versenyez a Ford Fiesta R5-tel.

Nagyon szeretjük a fehérvári versenyszakaszokat és az ottani közönséget is. Minden évben fantasztikus hangulat kíséri az eseményt, remélem, hogy sikerül majd meghálálnunk a szurkolóink támogatását. Rendkívül izgalmas futamra számítunk, és ahogy az időjárást nézzük, a szó szoros értelmében izzani fog a levegő- mondta Frici.

A hétvégi fejér megyei versenyre maximális erőbedobással készülünk, visszanéztük a tavalyi futamot, kielemeztük a hibáinkat és az autó beállításain is állítottunk. Mivel most vegyes pályán, aszfalton és murván egyaránt jól kell teljesítenünk, ezért a megfelelő beállítások most kulcsfontosságúak. Várjuk a mai teszt eredményeit, ahol kiderül, hogy mit sikerült kihoznunk a Fiestából- teszi hozzá Zsiros Gabi.

A hétvégi Székesfehérvár Rallye-n a versenyzők 13 gyorsasági szakaszt és több mint 147 kilométert teljesítenek a két nap alatt.

Videó a tesztről:

Köszönjük a Partnereinknek!