Veszprém Rallye: Amiért jöttünk, eddig megcsináltuk!

Az első nap után dobogós helyen állunk

Az első nap után dobogós helyen Turán Friciék 

 

Turán Frigyes és Zsiros Gábor számára nagyon jól indult a ma rajtoló Veszprém Rallye, ugyanis a Ford Fiesta R5-tel két gyorsasági szakaszt követően  a harmadik helyen állnak.

A Veszprém Rallye első napja teljesen úgy alakult, ahogy azt szerettük volna, elégedettek vagyunk az eredményünkkel, jelenleg összesített harmadik helyen állunk. Az első gyorsasági szakaszon másodikként értünk célba, ami óriási lendületet adott a következő körre. Míg az elején előny volt a magasabb rajtszám, addig a második futamon már megéreztük a hátrányát is, ugyanis egyre rosszabb minőségűvé vált a pálya. Szerencsére sikerült ezen túllépnünk és a mai napot egy dobogós hellyel zárni, ami bizakodásra ad okot- mondja mosolyogva Turán Frigyes.

Egy teljesen problémamentes napot tudhatunk magunk mögött, aminek nagyon örülünk. Az autó maximálisan helytállt és mi sem hibáztunk. A harmadik hely a holnapi napra nézve ideális pozíció, amit megszerezhettünk, így ezt a helyzeti előnyt mindenképp ki szeretnénk használni. Pozitívan állunk a még hátralévő hat gyorsasági szakasz elé, elsődleges célunk, hogy teljesítsük a versenyt, de titkon a dobogóban is bízunk- teszi hozzá Zsiros Gabi.

A Veszprém Rallye holnap reggel folytatódik, a versenyzőknek még hat szakaszt és közel száz kilométert kell megtenniük.

 

Köszönjük a Partnereinknek!