Ózd-Salgó Rallye: Kihoztuk a maximumot – Videóval

Jól indult a 2018-as Ózd-Salgó Rallye a Turán Motorsport párosa, Turán Frigyes és Bagaméri Laci számára, hiszen pénteken megnyerték az ózdi prológot, majd szombaton egész nap kiegyensúlyozott teljesítménnyel az élmezőnyben autóztak. A folytatás azonban küzdelmesebb volt.

A szombati utolsó gyorsaságin egy műszaki hiba miatt a 8. helyig csúsztak vissza Friciék. A reggeli szervizelési lehetőséget kihasználva a csapat megjavította az autót, így Friciék újult erővel vághattak neki a második versenynapnak

Szomorúak voltunk a szombat esti műszaki hiba miatt, de vasárnap rövid idő alatt elértük, amit ez után lehetett. Három gyorsasági alatt feljöttünk a 6. helyre, a nap végére pedig az autó is teljesen rendbe jött. - mondta Frici a verseny végén. Fontos pontokkal térünk haza, amiknek még nagy jelentőségük lehet az év végi elszámolásnál, ugyanakkor bízom abban, hogy majd ezt az eredményünket tudjuk "eldobni", mint legrosszabb az év végi összesítésnél.-tette hozzá Frici.

Nehéz verseny volt, keményen küzdöttünk az ellenfelekkel és az autóval is.-mondta Bagaméri Laci. A szombati műszaki hiba miatt vasárnapra a 6. hely elérését tűztük ki célul, amit három gyorsasági alatt sikerült is elérnünk. Fontosak ezek a pontok is, viszont most már a következő versenyekre koncentrálunk, készülünk a Mecsek Rallye-ra, hiszen az eddiginél nyitottabbá vált a bajnokság, a bajnoki címért vívott harc! - tekintett előre a navigátor.

Az Országos Rallye bajnokság 2018. október 12-14. között a Mecsek Rallye-val folytatódik.