Vissza a királyok városába – Székesfehérvár Rallye

Több mint egy hónap szünet után a Székesfehérvár Rallye-val folytatódik a 2019-es Országos Rallye Bajnokság. Az idei pontvadászat harmadik állomását Székesfehérvár központtal a Fejér- és Komárom-Esztergom megyei aszfaltos utakon rendezik.

Több mint egy hónapja nem ültünk a versenyautóban, ezért már nagyon hiányzik a versenyzés, várjuk a Székesfehérvár Rallye-t- mondta Frici. A versenykiírást olvasva úgy gondolom, hogy Kőhányásra kell nagy figyelmet fordítanunk a pályabejárás során, az a pálya nagyon régen volt ebben az irányban, most pedig háromszor is szerepel a szombati programban. A felkészülést a korábbi versenyek fedélzeti kamerás felvételeinek többszöri megnézésével kezdjük, hiszen ha az összesen nem is, de a legtöbb pályán már mentünk korábban.

Ami a Ford Fiesta R5-ös versenyautónak illeti, rajtkész állapotban van, egyedül a dekorációt kell a sajátunkra cserélni rajta, mert Fogassy Gergő ment vele és szerepelt nagyon jól a Velenje Rallye-n!- avatott be Frici a csapat teendőibe.

Nagyon elszántak vagyunk, nyerni szeretnénk!-szögezte le rögtön a beszélgetés elején Bagaméri Laci. A Székesfehérvár Rallye első méterétől a lehető leggyorsabban megyünk majd, mert az idei két 2. helyünk után ki vagyunk éhezve a győzelemre. Mindketten a maximumot fogjuk nyújtani Fricivel, komoly tempót akarunk diktálni ezen a kompakt, másfél napos versenyen.-tette hozzá a Laci.

A Székesfehérvár Rallye szombaton 12:00-kor veszi kezdetét, az első gyorsasági szakasz pedig 13:06-kor rajtol. A verseny érdekessége, hogy a városi Szuperspeciált nem a verseny előtt, hanem közben kell teljesíteni. Erre szombaton 18:46-kor kerül sor Székesfehérváron, a verseny célceremóniája pedig vasárnap 19:26-kor kezdődik.

Remélem sok szurkolóval is találkozunk majd a hétvégén!