Tervezd meg az autónk új dizájnját! – Nyereményjáték

Az Orbico Hungary Kft. támogatásával a Rallye Dream Blog és a Turán Motorsport közös pályázatot hirdet, melynek eredményeként új ruhába öltözhet Turán Frigyes és Bagaméri László versenyautója a magyarországi ERC futamra.

A tervezéskor vegyétek figyelembe a csapat korábban is használt színeit (fehér ? fekete - sárga) és támogatóit, ezeken túl azonban képzeleteteknek csak fantáziátok szabhat határt! A tervek elkészítésére három hét áll rendelkezésetekre, a beérkező műveket 2019. október 28. hétfő éjfélig várjuk a https://www.facebook.com/Shellkenoanyagok/ oldalra, privát üzenet formájában. Egy jelentkező több pályaművel is indulhat, a beérkezett alkotásokat folyamatosan publikáljuk majd a pályázat szervezőinek közösségi média felületein.

A dekorokat Ford Fiesta R5-re és Skoda Fabia R5-re is tervezhetitek, rátok bízzuk melyik típusra álmodjátok meg az új dizájnt. De nevezhettek mindkét kocsira készített dekorral is!

A győztest személyesen Frici és Laci választják ki. Az általuk legjobbnak ítélt dekort még a nyíregyházi verseny előtt megkapja a versenyautó, hogy a Rally Hungaryn az Eurosport segítségével az egész világ megcsodálhassa majd! A megvalósuló dekor tervezője az erkölcsi elismerés és az ezzel szerzett hírnév mellett testközelből is megtapasztalhatja milyen érzés az R5-ben ülni. Ugyanis az évadzáró futam előtti teszten egy kör erejéig a navigátori ülésbe pattanhat Turán Frigyes mellé!

Az I. Rally Hungary ERC futamot az Eurosport közvetíti. Egy-egy verseny kumulált nézettsége megközelítőleg 30 millió fő! A televíziós adások mellett a közel 300.000 követővel rendelkező FIA ERC hivatalos Facebook oldala is élő videókkal jelentkezik majd be a zempléni pályákról.

Nem csak a versenyzők által kiválasztott dizájn tervezője élheti át az R5-ös élménykört, ugyanis a pályázat részeként egy közönségszavazást is meghirdetünk, melynek győztese szintén hasonló díjazásban részesül majd. A beérkezett pályaművekre az Orbico Hungary Facebook oldalának kedvelése után, az ott közzétett képeken keresztül tudtok majd szavazni az október 28. és november 4. közötti héten. Díjazzuk ezen túl a véleményeteket is, a szavazók között értékes SHELL HELIX ULTRA kenőanyagot (típustól függően 4 vagy 5 liter) és Turán motorsportos relikviákat (póló, sapka stb.) is kisorsolunk.

A pályázat keretein belül gondoltunk a legkisebb ralirajongókra is, akik még nem feltétlenül tudnak digitálisan is elkészíteni egy-egy versenyautó dekort. Az ő számukra (14 éves korig) egy rajzpályázatot hirdetünk! Ezeken a rajzokon a Turán Motorsport versenyautójának bármelyik korábbi dizájnja vagy akár egy hasonló színvilágban megálmodott ?új ruhába? öltöztetett raliautó is szerepelhet. A rajzokat szintén 2019. október 28-ig várjuk, itt kérjük tüntessétek fel azt is milyen életkorú gyermek pályaművét külditek el nekünk.

Tervezésre fel, hadd lássa az egész világ mit tudtok!

Hivatalos és részletes játékszabályzat: https://tinyurl.hu/s6j5/