Jövőre még elszántabban térünk vissza

A Szilveszter Rallye helyett Turán Friciék a kakucsringi Szlalom Kupával búcsúztatták az idei rallye szezont a Next Auto Polo GTI R5-tel. A pályaverseny főként a szórakozásról és a látványos autózásról szólt, de Friciék azért a győzelmet is bezsebelték.

Az idei évet a Szilveszter Rallye-val szerettük volna búcsúztatni, de mivel az a verseny elmaradt, úgy gondoltuk, eljövünk a KakucsRingre, a Szlalom Bajnokság egyik fordulójára és kicsit megjáratjuk még idén a Polo-t. A lényeg az volt, hogy jól érezzük magunkat ezen a remek hangulatú versenyen. Az, hogy meg is nyertük a kupát, csak hab a tortán - kezdte Turán Frici.

A Szlalom Kupán sok versenyző összegyűlt és a szervezőknek köszönhetően három R5-ös versenyautó is lehetőséget kapott az autózásra.

Jó érzés volt a csapatunkkal és Korda Erikkel lezárni és megünnepelni ezzel az autózással a szezont. Szerintem alapvetően jó évadunk volt, egy új-régi csapattal kezdtük az idényt, és egy teljesen új autóval kellett összebarátkoznunk, ami kifejezetten jól sikerült. Jövőre még elszántabban térünk vissza, biztos vagyok benne, hogy maradunk a Volkswagennél és a Korda Racinggel is folytatjuk a közös munkát. Terveink szerint egy olyan együttműködés is születik majd a Volkswagen Motorsporttal, amivel még gyorsabbak lehetünk. Megpróbálunk mind mentálisan, mind fizikálisan megtenni mindent azért, hogy ne legyen kérdés, az első helyért versenyzünk? ? teszi hozzá Frici.

Nagyon jó volt autózással zárni az évet, minden méter szuper volt, amit a Polo-ban tölthettünk. Az autó most is tökéletesen teljesített, a technikás kialakítású, 3 km hosszú pályán próbáltunk a lehető leglátványosabban autózni. Köszönjük a szervezőknek ezt a nagyszerű lehetőséget, a szurkolóinknak, partnereinknek pedig az egész éves támogatást. Jövőre találkozunk