Jön a II. ZEG Rally Show

Látványos autózással várja a szurkolókat Turán Frici a II. ZEG Rally Show-n

Az I. ZEG Rally Show tavalyi sikereit követően augusztus 7-én, vasárnap újra felbőgnek a motorok Zalaegerszegen és környékén. A rally ünnepén természetesen Turán Frici és Farnadi Ági is rajthoz állnak a Volkswagen Polo GTI R5-tel, és látványos autózással szórakoztatják majd a szurkolókat az örömfutamon. Megnövekedett össztáv, új gyorsasági szakaszok és Rally Party: ez a II. ZEG Rally Show.

"Nagyon örülök, hogy a tavalyi év után újra rajthoz állhatunk ezen a látványos, szórakoztató versenyen, ahol egy kicsit lazábban, ugyanakkor mindent beleadva, a nézőkért autózunk. A ZEG Rally Show egy remek lehetőség arra, hogy közelebb engedjük magunkhoz a szurkolókat, stresszmentesen beszélgessünk, fotózkodjunk velük, miközben tét nélkül, de maximális lendülettel felszántjuk Zalaegerszeg pályáit." - kezdi Turán Frici.

"A verseny napján van a szülinapom, boldog vagyok, hogy egy ilyen örömautózással ünnepelhetem Zalaegerszegen. Közel áll a szívemhez a város, sokat járok arra munka kapcsán, és már régóta ígérgetem, hogy egyszer versenyezni is megyek arra a vidékre, ami most végre valóra válik. Mivel tavaly rendeztek itt először ZEG Rally Show-t, és akkor én akkor pont terep rally versenyen voltam, nekem ez az élmény teljesen új lesz, izgatottan várom. Jó érzés lesz felszabadultabban versenyezni és a közönséggel is lazább körülmények között kapcsolódni, mindenképp egy kárpótlás lesz ez a verseny a Veszprém Rally-n történt kiesésünk után." - teszi hozzá Farnadi Ági.

"Ugyan az utolsó versenyünk nem úgy alakult, ahogy szerettük volna, de jó érzésekkel megyünk most Zalaegerszegre, hiszen Veszprémben sokszor mi voltunk a leggyorsabbak, kihoztuk magunkból és az autónkból is a maximumot és a csapatunk is mindent megtett értünk. Ezt az emóciót mindenképp átmentjük a zalai gyorsasági szakaszokra, felszabadultan autózunk majd, és megtáncoltatjuk a nézők előtt a Polo-t, ahogy a csövön kifér. Szeretnénk meghálálni nekik a sok szurkolást, és hogy az egész szezonban mellettünk állnak, valamint megköszönni ezzel az élményfutammal a partnereink támogatását." - folytatja Frici.

"Tetszik, hogy a városi gyorsok mellett, ahol a nézők valóban karnyújtásnyira vannak tőlünk, idén külső helyszíneket is beépítettek a szervezők, és az már csak hab a tortán, hogy a nevezési díjat jótékonysági célra fordítják. Szerintem a ZEG Rally Show egy kicsit közelebb hozza az emberekhez a rallyzás élményét, egy plusz löketet ad, hogy minél többen jöjjenek el a versenyekre és a nézők is új impulzusokat kapnak. Mindenkit sok szeretettel várunk vasárnap." - zárja gondolatait Frici.

Az aszfaltos örömfutamon a versenyzőknek egy nap alatt 11 gyorsasági szakaszt és 60,35 versenykilométert kell teljesíteniük.