Abszolút második helyen zártuk a Salgó Rallye-t

Turán Frici és Farnadi Ági kiegyensúlyozott teljesítménnyel, egy gyorsasági szakaszt megnyerve a második helyen zárták a Salgó Rallye-t a Volkswagen Polo GTI R5-tel.

"Nagyon jól éreztük magunkat a versenyen, jó taktikát követtünk és végig sikerült gyorsan autóznunk. Örülünk a második helynek, hiszen mindenféle hátráltató körülmény elkerült minket és az egész versenyen kiegyensúlyozottan, jó tempóban tudtunk menni. Vincze Feriékkel szinte folyamatosan párhuzamos teljesítményt nyújtottunk, amikor ők hibáztak egy kicsit, akkor mi is, amikor gyorsak voltak, akkor mi is, minimális különbségek döntöttek. Gratulálunk nekik a megérdemelt első helyhez" - kezdi Frici.

"A pályák szinte végig ismerősek voltak, a nehezítő tényező az volt, hogy folyamatosan állítanunk kellett az autót, így az etapon sem unatkoztunk. Jellegűket tekintve ugyanis különböző szakaszok váltogatták egymást, az első és harmadik hasonlított, azonban a második teljesen más beállítást igényelt, ráadásul ez a gyorsasági szakasz döntő jelentőségűnek bizonyult. A szerviz csapat nagyon jó munkát végzett, az egyik gyorson többször is lecsúsztunk az útról, majd bal hátsó gátlót is cserélni kellett, de hatékonyan orvosolták a problémát, amit ezúton is köszönünk" - folytatja Frici.

"Próbáltunk végig kiegyensúlyozottan autózni, az ötödik gyorsaságit meg is nyertük Feriék előtt, míg a többi szakaszt - egy kivétellel - a második helyen zártuk. Nem vállaltunk nagyobb kockázatot, a célunk az volt, hogy megőrizzük az abszolút második helyünket és ezáltal értékes pontokat gyűjtsünk. Boldogan zártuk a hétvégét és várjuk a következő megmérettetést" - zárja Farnadi Ági.

A Magyar Országos Rallye Bajnokság június 22-24. között a Mecsek Rallye-val folytatódik.

Fotók a versenyről itt!

Videó a versenyről itt!