Kerékcsere kihívás!

Rallye Dream Blog és a Turán Motorsport közös pályázatot hirdet a Volkswagen Magyarország támogatásával, Kerékcsere kihívás néven.
Cserélj kereket, vedd fel videóra és nyerj!

Frici és Ági igyekszik minden szituációra felkészülni, amelyek között bármikor adódhat egy váratlan kerékcsere. Most arra vagyunk kíváncsiak, ti hogyan, mennyire kreatívan, viccesen tudtok kereket cserélni, ezért hoztuk létre a Kerékcsere kihívást.

https://fb.watch/nmRVtv6vue/

A kihívásra a kerékcserékről készült videókat - amelyeket szinte bárhol elkészíthettek, igazi "home videó" feelinget varázsolva - privát üzenetben várjuk Turán Frici sportolói Facebook oldalán.
De nem hagyunk magatokra titeket ebben sem, ugyanis megmutatjuk nektek, hogy cserél kereket profi körülmények között Frici és Ági.
A verseny ideje alatt szeretettel várunk mindenkit a Rally Hungary szervizparkjában, a Turán Motorsport sátránál, ahol akár testközelből is megtekinthetitek, hogyan cserélik le a Polo GTI R5 kerekeit. A versenyt követően még 2023. 10. 13-ig készíthettek videókat, így mondhatni inspirálódhattok a szervizben amellett, hogy Fricivel és Ágival is válthattok pár szót.
A pályázatra beérkező legkreatívabb videókat a csapat választja ki, de kíváncsiak vagyunk szurkolóink véleményére is, ezért a pályaművek beérkezését követően közönségszavazást is tartunk, és a legtöbb reakciót gyűjtő videó készítőjét - külön - díjazásban részesítjük.
Nyeremények:
1. helyezett - Élményautózás Turán Fricivel egy szabadon választott verseny előtti teszten
2-3. helyezett - Turán Frici relikvia
Közönségdíj nyertese - Turán Frici relikvia
Valamint minden pályázó egy menő, dedikált Turán Motorsport plakáttal gazdagodik
A videókat 2023.09.29. és 2023.10.13. között várjuk, ezt követően publikáljuk majd a Volkswagen Magyarország Facebook oldalán. Szavazni 2023.10.18-ig tudtok majd ezen a felületen. Az eredményhirdetésre 2023. 10. 20-án kerül sor.
Kerékcserére fel, jöhetnek a jobbnál jobb videók!
Bevállaljátok a kihívást?

https://fb.watch/nmRVtv6vue/